Over ons

Arjan Atsma

Na afronding van de studie human Resource Management ben ik vanaf 2015 aan de slag gegaan in de dienstverleningen.  Sinds januari 2019  houd ik mij bij helderchauffeurs bezig met het recruitmentproces, het beheren van een netwerk en het binnenhalen en uitvoeren van opdrachten waarbij personele vraagstukken centraal staan. Vanwege mijn ervaringsachtergrond richt ik mij specifiek op de branches Transport & Logistiek, Landbouw, Techniek en Grond-, Weg- en Waterbouw.

Helder Payroll

Bent u op zoek naar meer flexibiliteit bij het inzetten en verlonen van uw personeel? Wilt u niet langer meer de risico’s met betrekking tot doorbetaling van personeel bij ziekte of afwezigheid dragen? En de zekerheid dat alles goed ingeregeld is? Wij kunnen u dit alles bieden tegen een zeer scherp tarief.

Heb je vragen? Je kunt ze ook stellen via WhatsApp. Klik op de button hieronder.

WhatsApp

Volg ons
Op Facebook

3 weken geleden

VACATURE MEDEWERKER TANKCLEANING | TER APELKANAAL ben jij toe aan een nieuwe uitdagen en weet je van aanpakken? Klik dan voor meer informatie op de volgende link: bit.ly/3rTvslw. Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Arjan Atsma op nummer 050-8200314. ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook