Werkgevers

Bent u op zoek naar één of meerdere vakbekwame chauffeurs? Helderchauffeurs is de specialist in vrachtwagenchauffeurs. Voor flex oplossingen op korte- of lange termijn hebben wij de juiste chauffeur in huis dit kan op  basis van payrolling, detachering, uitzenden of natuurlijk een combinatie van de drie.  Helderchauffeurs denkt graag mee in het vinden van de juist match tussen uw bedrijf en de werknemer.

Helder Payroll

Bent u op zoek naar meer flexibiliteit bij het inzetten en verlonen van uw personeel? Wilt u niet langer meer de risico’s met betrekking tot doorbetaling van personeel bij ziekte of afwezigheid dragen? En de zekerheid dat alles goed ingeregeld is? Wij kunnen u dit alles bieden tegen een zeer scherp tarief.

Heb je vragen? Je kunt ze ook stellen via WhatsApp. Klik op de button hieronder.

WhatsApp

Volg ons
Op Facebook

3 weken geleden

VACATURE MEDEWERKER TANKCLEANING | TER APELKANAAL ben jij toe aan een nieuwe uitdagen en weet je van aanpakken? Klik dan voor meer informatie op de volgende link: bit.ly/3rTvslw. Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Arjan Atsma op nummer 050-8200314. ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook