Aan de slag als chauffeur?

Bekijk de vacatures Direct inschrijven

Tankreiniger fulltime

<< Terug naar de vacaturepagina

Categorie: Overig
Standplaats: Ter Apelkanaal

Voor een relatie van ons zijn wij op zoek een fulltime tankreiniger in de omgeving van Ter Apelkanaal. Het betreft een functie met uitzicht op vast.

Werktijden

De functie is na een inwerkperiode opgedeeld in een 2 ploegendienst (06.00-14.00 uur en 14.00-22.00 uur)

Werkzaamheden

Bulkopleggers en tankopleggers worden ingezet voor het transport van verschillende producten. Om de zoveel tijd moet de oplegger worden gereinigd voor het volgende transport. Jouw primaire taak bestaat uit het inwendig reinigen van tankopleggers met behulp van een modern reinigingssysteem. Voordat je hiermee start voer je controles uit op b.v. de aanwezigheid van restlading. Na reiniging voer je benodigde controles uit om de beste kwaliteit te garanderen. Tot slot verwerk je de gegevens in ons computersysteem. Al deze taken voer je uit op basis van werkprocedures en veiligheidsvoorschriften.

De tank cleaning maakt deel uit van een transportonderneming. Binnen het bedrijf heerst er een informele en collegiale werksfeer met een echte aanpakkersmentaliteit.

Functie eisen

  • flexibel instelling
  • Heeft een aanpakkers mentaliteit
  • Is bereidheid tot het volgen van cursussen,
  • Kan goed in teamverband werken
  • Beschikking over eigen vervoer
  • Woont binnen een straal van maximaal 25 km van Ter Apelkanaal
Scholing: vmbo/mbo

Contract

40 - 40 uur per week
Contracttype: vast

<< Terug naar de vacaturepagina

Volg ons
Op Facebook

3 weken geleden

Bijna herfstvakantie! Ben jij week 42 (18 t/m 22 oktober) of enkele dagen beschikbaar voor VAKANTIEWERK laat dan snel je gegevens achter via het formulier >>> helderpersoneel.nl/inschrijfformulier-vakantiewerk-herfst/ ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook