Vacature mobiele Truckwash- / Truckwash medewerker (fulltime) – Staphorst

<< Terug naar de vacaturepagina

Categorie: Transport
Standplaats: Staphorst

Wij zijn met spoed op zoek naar enthousiaste medewerker(s) voor zowel de mobiele Truckwash als voor in de Truckwasstraat. De werkzaamheden bestaan uit het met de hand voorbewerken van trucks, trailers, campers, caravans, alsmede personen- en bedrijfswagens. Voor de mobiele Truckwash (je werkt hier op locatie) zijn de werktijden wisselend, hierbij kun je op de ochtend, middag of avond (of een combinatie) worden ingezet. De werktijden in de Truckwasstraat variëren tussen 8.00-18.00 uur. Heb jij ervaring, ben jij dienstverlenend ingesteld en wil je graag werken in een enthousiast team, reageer dan snel!

Truckwash – Staphorst is een cleaningbedrijf welke zich richt op het cleanen van trucks, trailers, campers, caravans, land- en akkerbouwmaterieel alsmede personen- en bedrijfswagens.

Functie eisen

  • Fexibele instelling
  • Klantvriendelijk
  • Ervaring in soortgelijke functie
  • Aanpakkers mentaliteit
Scholing: VMBO/ MBO

Contract

38 - 40 uur per week
Contracttype: vast

<< Terug naar de vacaturepagina

Volg ons
Op Facebook

2 weken geleden

VACATURE MEDEWERKER TANKCLEANING | TER APELKANAAL ben jij toe aan een nieuwe uitdagen en weet je van aanpakken? Klik dan voor meer informatie op de volgende link: bit.ly/3rTvslw. Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Arjan Atsma op nummer 050-8200314. ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook